Când ai pornit pe un drum de creștere, nu mai e cale de întoarcere. Să fie clar, e la deal până la capăt! Odată ce ai conștientizat ce vrei, unde vrei să ajungi, cum te vezi în viitor, nu te mai poți refuza tu pe tine! E imposibil!

Iulia Petruța STUPINEAN

Creșterea mea, și aici mă refer la evoluția mea personală și profesională s-a accentuat în ultimii trei ani. Atunci am luat decizia de a fi pe cont propriu și de a vedea de ce sunt în stare. La 10 ani de la încheierea facultății, am decis să fac și masterul – Facultatea de Științele Comunicării din cadrul Universității Ecologice București. Disertația se potrivea „mănușă” la ceea ce aveam eu nevoie – Strategia de promovare a unei firme. Habar nu aveam ce înseamnă o analiză S.W.O.T. și multe altele, așadar am luat masterul ca pe o oportunitate de a aduce plus – valoare firmei mele. Asta se întâmpla prin 2018.

Am încheiat acest capitol  iar în 2020 am trecut la un alt nivel de dezvoltare. Am intrat în John Maxwell Team  www.johnmaxwellgroup.ro,  cel mai puternic sistem de creștere din lume, cu scopul de a-mi oferi mie șansa pe care o merit: aceea de a accesa puterea și forța mea interioară la superlativ absolut. Am făcut o investiție financiară importantă în mine și consider că acestea sunt, până la urmă, cele mai importante investiții pe care le poți face în viață: în tine! Pe astea nu ți le poate fura nimeni. Mai exact, să te dezvolți, să îți dorești să faci diferența. Să ieși din mulțime! Să nu te plafonezi niciodată!

Pentru că am fost un copil și un adult destul de rebel, mama mea a fost și cred că rămâne, cel mai surprins om din lume în ceea ce privește creșterea mea. Dar a știut mereu că am potențial. „Se vede că ai evoluat mult și bravo ție!” Mi-a spus mama recent.

Nu sunt om perfect și nici nu vreau asta, dar îmi doresc ca povestea mea să te ambiționeze și pe tine, cel sau cea care mă urmărești acum. Știu, viața nu e deloc ușoară, dar îți spun că nu e nici grea dacă ai curajul să cauți în tine și dai ce ai tu mai bun. Atunci se liniștesc toate apele!. Și obligatoriu să îți schimbi atitudinea. Știi de ce ?! Pentru că, așa cum spune John Maxwell într-un super discurs: „ Atitudinea este bibliotecarul trecutului tău și vorbitorului prezentului tău!” Așadar, ia și tu atitudine și mergi la deal până la capăt!