Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc că au trecut deja doi ani, parcă nu îmi vine a crede. Sunt doi ani în care am pariat pe mine și pe proiectul acesta – Social Media Care. Doi ani în care nu am încetat să cred mai ales atunci când mi-a fost cel mai greu. Pentru că am știut mereu în adâncul sufletului meu că orice șut în fund este un pas înainte! Că orice ușă închisă înseamnă alte zece larg deschise! Că orice este posibil dacă ai suficient curaj! Și ceva nebunie, obligatoriu!

Sunt Iulia Stupinean, jurnalist și manager al firmei Social Media Care. După 13 ani de activitate în mass-media, în toamna lui 2017 pe data de 15 noiembrie am decis să spun STOP în a mai fi angajata cuiva care simțeam că nu îmi apreciază munca și valoarea. Recunosc, am adunat suficienți nervi pe patronii de tot felul care, profitând de faptul că nu știam să spun NU au exploatat cam tot ce se putea la mine. Eu am permis. Poate că așa am și ajuns să le fac pe toate: de la contabilitate primară, până la încheierea de contracte, realizarea și redactarea de știri, emisiuni, deplasări în teren, condus echipă, dar niciodată ca șef, mereu ca lider. Pentru că asta e, nu sunt genul care să fie șef dar îmi știu abilitățile de bun coordonator, de femeie harnică, ambițioasă și hotărâtă. Am pășit în lumea antreprenoriatului ca orbul înainte, fără să știu ce mă așteaptă, dacă o să reușesc sau nu. Am făcut multe greșeli dar din ele am învățat și încă învăț. Dar cel mai important este faptul că am câștigat alături de mine oameni de valoare care au reușit în viață: de la cei care conduc afaceri de tot felul, administrează restaurante sau primării, până la artiștii pe care îi promovez în evenimentele pe care personal le organizez și le prezint. Pentru că în acești doi ani de zile s-au concretizat patru servicii ale firmei Social Media Care pe care le gestionez împreună cu partenerii și colaboratorii mei: servicii de publicitate în exclusivitate la Bistriteanul.ro, organizări evenimente, prezentări festivaluri și materiale de promovare. Și așa am clarificat întrebarea multora: Iulia, tu cu ce ocupi?! Cu toate astea la un loc! Nu e deloc ușor, dar fiecare rezultat îmi întărește convingerea că sunt pe drumul cel bun. Cred că așa mi-a fost predestinat. Și vă spun de pe acum că nu renunț așa ușor, oricâte obstacole aș întâlni. Pentru că am învățat în acești doi ani că viața nu e făcută din probleme, ci din provocări. Iar provocarea mea pentru mine este ca acest proiect – Social Media Care să atingă apogeul. Prin multă muncă, devotament și respect! Pentru că dacă este ceva ce mă definește ca om este respectul pe care l-am avut în permanență față de cei care îmi acordă încrederea.

Lăsați-mă doar să îmi fac treaba cu pasiune așa cum îmi place, că de la mine nu veți pleca niciodată nemulțumiți. Nu aveți cum. Pentru că îmi pasă! Așa e și sloganul firmei mele. Îmi pasă ca un eveniment să stârnească emoții pozitive nu doar să fie bifat și atât! Îmi pasă ca un client care apelează la promovare să aibă rezultate care, obligatoriu, să se regăsească în creșterea vânzărilor produselor sau serviciilor firmei sale! Îmi place ca un spectacol pe care îl prezint să emane eleganță și stârnească sute de aplauze de bucurie! Îmi place ca materialele de promovare de care personal mă ocup să genereze emoție prin design și concepție! Îmi pasă de toate acestea și asta mă motivează să cred în acest proiect pe termen mediu și lung!

Și pentru că astăzi Social Media Care împlinește doi ani de activitate îmi permit să vin cu două seturi de mulțumiri:

Mulțumesc familiei mele (mama și sora mea care îmi sunt mereu alături) pentru că m-ați încurajat și susținut mai ales atunci când eram pe punctul de a ceda. Mulțumesc celor care ați crezut în mine și mi-ați oferit libertatea de a munci cu pasiune (Claudia Andron – Bistriteanul.ro, Honoria Rațiu – Taverna Dogarilor). Mulțumesc clienților și partenerilor care mi-ați oferit libertatea de a crea și a vă demonstra că o promovare de calitate are întotdeauna rezultate pe măsură.

Și vă mulțumesc și vouă celor din trecut care ați renunțat prea ușor la mine, convinși că voi dețineți absolutul și că orice om poate fi înlocuit atunci când nu vă mai este pe bunul plac. Datorită vouă am devenit ceea ce sunt astăzi în prezent și ceea vreau și pot să clădesc în viitor – Iulia Stupinean, jurnalist și manager al firmei Social Media Care!

Închin paharul și spun: La Mulți Ani prețioși, Social Media Care!