Servicii de publicitate

Publicitate în bistriteanul.ro

Este cel mai citit cotidian online din Bistriţa-Năsăud cu o experiență de 10 ani pe piața media din Bistriţa. Cu o echipă de jurnaliști profesionişti, ziarul atrage zilnic peste 17.000 de vizitatori unici, având lunar o medie de peste 2,5 milioane de afişări.

Ofertă de colaborare adresată UAT – urilor

SOCIAL MEDIA CARE va asigura contract de achiziții publice în conformitate cu legislația în vigoare, raport de difuzare și CD cu serviciul prestat lunar, atașat la fiecare factură emisă!!!

Social Media Care SRL asigură servicii de publicitate în exclusivitate în cotidianul online Bistriteanul.ro, conform Rate Card-ului atașat și a ofertei pentru UAT-uri.

Totodată asigură publicitate de tip advertoriale (materiale de promovare cu foto/video), emisiuni live pe Facebook – pagina oficială Bistriteanul.ro (pagină cu peste 50.000 de urmăritori), Felicitări pentru sărbătorile mari de peste an, anunțuri de inters local și/sau național, cu publicare în Bistriteanul.ro.

În cazul UAT-urilor, societatea asigură servicii de promovare cu achiziție directă de pe SEAP și asigurarea tuturor documentelor justificative (contract de achiziții, raport de activitate, factură la care se atașează în funcție de comandă – CD, raport de prestări servicii).