Știai că mulți oameni ratează ceea ce este cu adevărat important pentru ei?! Mi s-a întâmplat și mie și nu am înțeles asta până nu am început să privesc în interiorul meu, să îmi dau seama singură ce este cu adevărat important pentru mine și abia apoi să deschid prima ușă, pasul cel mai greu pentru care …ai nevoie de curaj.

Iulia Petruța STUPINEAN

Am deschis firma Social Media Care socialmediacare.ro în anul 2017, mai mult din furie pe alții, decât pentru mine. Dar știam un singur lucru atunci, că îmi pasă! Așa a ieșit la suprafață sloganul acesta puternic: „Pentru că ne pasă!” Nu a venit pe sistemul, hai să creez ceva impresionant, să rup piața. Nu, a venit din interiorul meu. E o voce acolo care mi-a spus : „Măi fată, asta ești tu! Îți pasă! Nu ești alta, oricât de mult ai vrea să fi alta, să încerci să fi pe placul altora ca să te accepte, să te valideze”. Și atunci am deschis prima ușă. Mi-am asumat statutul de antreprenor, am bătut palma, am făcut parteneriate și am pornit la drum. Și ce drum! …nu vedeam nimic în față decât ceață și ceva din entuziasmul meu. Au trecut trei ani de atunci și am continuat să deschid alte uși, și alte uși… După fiecare ușă, alte oportunități. De unele am profitat, la altele le-am dat cu piciorul. Dar toate au fost spre creșterea mea, am înțeles acum!

Una dintre uși și extrem de importantă este intrarea mea în John Maxwell Team www.johnmaxwellgroup.ro/ Ei…când am intra aici, m-am speriat!

„Oare voi face față?! Oare voi reuși să ajung la nivelul la care își doresc ei? Dar stai…nu e vorba de ce își doresc ei, ci e vorba de ce îmi doresc eu! Și ce îmi doresc eu?! Îmi doresc să fac ceea ce fac pentru că îmi pasă!” Dacă nu știai, John Maxwell Team www.johnmaxwellgroup.ro este un sistem de creștere pe toate palierele, în care nu reușești să crești numai dacă chiar nu faci nimic în acest sens. E un fel de Academie pe viață, la care înveți non – stop, și la liber, și la program, unde nu există linie de finiș, asta dacă îți dorești mai mult. De exemplu, pe vânzări. Că eu fac și vânzări la firma mea…Aici te învață cum să vinzi PENTRU OAMENI și nu pentru a fi, să spunem, „cel  mai tare din parcare”. Nu asta e ideea. Idee e de RESPECT și VALOARE pentru oameni, pentru clienți. Dacă îi mai vrei alături de tine și pe viitor, logic.

A spus recent Mark Cole ”Viitorul nu este al companiilor care vor să fie cele mai bune din lume, ci a celor care vor să fie cele mai bune pentru lume!”. Social Media Care socialmediacare.ro deși e încă o firmă mică,  se află pe lista de viitor! Eu văd asta! Eu cred asta! De ce?! Pentru care are toate ingredientele necesare: are un antreprenor călit, trecut prin munca de jos, dar și prin munca de sus, respectiv eu, și sincer mă mândresc cu asta. Are un slogan puternic: Pentru că ne pasă! Are viziune și strategie care se clădesc prin muncă, ordine, disciplină și pasiune!

Sunt Iulia Petruța Stupinean și am adunat la început de an, 4 de „Îmi pasă”:

  • Îmi pasă de clienții mei!
  • Îmi pasă de mine!
  • Îmi pasă de partenerii, colaboratorii și viitori mei angajați!
  • Îmi pasă de firma Social Media Care socialmediacare.ro! Este creația mea!

Să știi că oamenilor nu le pasă cât de multe știi, până când nu le arăți cât de mult îți pasă! Așa că te sfătuiesc și pe tine, indiferent de domeniu. Arată că îți pasă! Dacă eu reușesc, tu de ce nu ai reuși?!